Behöver du hjälp?

Vi hjälper dig!

Vi vänder oss till kvinnor, män, ickebinära och barn som är i behov av att rådfråga kring sin situation.

Ring vår stödtelefon och prata med någon av våra kuratorer

Vår telefon är öppen för dig som behöver råd och stöd gällande våld i nära relation. Vi tar även emot samtal från dig som blivit utsatt för sexuellt våld där våldsutövaren inte nödvändigtvis är en person du har en nära relation till.

Du kan ringa oss om du är eller har varit utsatt för våld, kontroll och kränkningar. Du kan också ringa om du misstänker att någon i din närhet blir utsatt.

Även du som märker att du utsätter din partner för kontroll eller andra gränsöverskridande handlingar är välkommen att kontakta oss.

Är läget akut? Ring 112!

Behöver du träffa någon redan idag?


Ibland kan läget kännas akut svårt och att ett telefonsamtal inte räcker. Till vår öppna mottagning kan du ringa måndagar-torsdagar mellan kl 8.00 – 9.00. Du får då prata med en kurator för att tillsammans boka in en tid samma dag. Vi har ett begränsat antal öppna tider varje dag men skulle alla tider vara slut den dagen kan du ringa igen dagen efter och få en tid den dagen i stället.

Öppettider för tidsbokning till vår öppna mottagning:
Måndag – Torsdag, kl. 8.00 – 9.00

Kontakt:
08-644 09 20

Vad händer när jag ringer?

Vi tar emot samtal för stöd och rådgivning direkt på telefon i mån av tid. Om ingen av våra kuratorer är tillgänglig ber vi att få ringa upp dig inom kort.

Är du intresserad av samtalsstöd hos oss tar vi en intresseanmälan och du kommer sedan att bli kontaktad för tidsbokning. Du kan vara anonym och vi för inga journaler.

 

Måste jag ringa eller kan jag få hjälp på annat sätt?

Om du inte känner dig bekväm eller redo att ringa oss går det också bra att fylla i en intresseanmälan genom vårt digitala kontaktformulär. När du skickat in formuläret hör vi av oss till dig inom några dagar. Du måste inte uppge ditt riktiga namn om du vill vara anonym.

Läs mer om vår samtalsmottagning

Läs mer

Våra öppettider

Skyddat boende

Vi har personal på plats dygnet runt och kan därav ta emot placeringar vilken tid som helst på dygnet. OBS, placeringar sker alltid via Socialtjänsten eller Socialjouren.

Samtalsmottagning

Personal är på plats och svarar i telefon mellan kl 8.30-16. Samtalsmottagningen är stängd röda dagar samt högtider som Midsommarafton, Julafton och Nyårsafton.

Öppen mottagning

Kuratorer tar emot samtal mellan kl. 8.00-9.00. Ni bokar in en tid för samtal redan samma dag. Öppna mottagningen är stängd fredagar, röda dagar samt högtider som Midsommarafton, Julafton och Nyårsafton.

Kontakt

Telefon: 08-644 09 20

E-post: info@allakvinnorshus.org

Intresseanmälan – Samtalsstöd

Vill du hellre att vi kontaktar dig går det bra att fylla i kontaktformuläret nedan.

Är det okej att skicka sms?(Obligatoriskt)
Är det okej att vi lämnar röstmeddelande när vi ringer?(Obligatoriskt)