26 september, 2023

Informationsmaterial

Material att dela i din verksamhet

Nu kan du beställa material direkt från oss för att använda som informationsmaterial exempelvis på ditt jobb. Oavsett om du jobbar inom myndighet, vården eller något helt annat så möter du förmodligen personer som är utsatta för våld utan att du vet om det. Genom att beställa material från oss tar du inte bara tydlig ställning utan hjälper till att göra informationen tillgänglig för våldsutsatta personer.

Klistermärken, foldrar eller informationskort

Vi har informationsmaterial i olika former och storlekar och med olika innehåll. Beroende på vad din verksamhet tycker känns relevant utifrån er målgrupp eller vad du själv tycker är viktigt att dela så kan du välja mellan våra olika material eller beställa lite av varje.