HJÄLP OSS NÅ UT TILL VÅLDSUTSATTA:

BLI AKH SUPPORTER


Vill du stödja vår verksamhet och hjälpa oss att nå ut till våldsutsatta och deras anhöriga? Om vi tack vare dig når ut till en enda person som som utsätts för våld av en närstående så är ditt engagemang ovärdeligt!

VEM KAN AKH HJÄLPA?
På Alla Kvinnors Hus hjälper vi kvinnor, män och barn som är eller har varit utsatta för någon form av fysisk, psykiskt och/eller sexuellt våld. Vi tar också emot förövare som själva har en vilja att förändra sitt beteende. Även anhöriga, vänner och kollegor är välkomna att kontakta oss för stöd och rådgivning. Vi för inga journaler och man kan vara anonym!

HUR KAN AKH HJÄLPA?
Vi erbjuder stöd och rådgivning via telefon och e-post. På vår samtalsmottagning kan både vuxna och barn få samtalsstöd, individuellt eller i grupp. Vi har även ett skyddat boende med plats för 20 vuxna, deras barn samt medföljande djur. Där får både vuxna och barn en egen kontaktperson och samtalsstöd. Vi har förskoleliknande verksamhet med anställda pedagoger och skolundervisning av lärare på plats i det skyddade boendet. Om man är i behov av att komma till skyddat boende kontaktar man socialtjänsten i sin kommun. Självklart är man välkommen att kontakta oss för råd och stöd inför sin kontakt med socialtjänsten.

BLI AKH SUPPORTER OCH HJÄLP OSS GENOM ATT:


Sprida viktig information om hur våldsutsatta kan få hjälp

 • Anmäl dig som AKH-supporter via formuläret nedan och få vårt kostnadsfria kit innehållandes affisch, klistermärken och foldrar  
  med viktig information som riktar 
  sig till våldsutsatta och deras närstående.

Dela och följ

 • Följ Alla Kvinnors Hus på Instagram (allakvinnorshus) och
  Facebook (allakvinnorshusstockholm)
 • Dela våra inlägg och uppmana dina vänner och följare att göra detsamma.

Bli medlem och värva medlemmar

 • Ju fler medlemmar vi är, desto starkare blir vår gemensamma röst
  för de vuxna och barn som utsätts för våld i nära relation!
 

ANMÄL DIG SOM AKH SUPPORTER
Anmäl dig som AKH-supporter och få vårt kostnadsfria kit hemskickat.

#akhsupporter