Få samtalsstöd hos oss

Enskilda samtal

Vi erbjuder en samtalsserie med upp till tio samtal

Hos oss får du möjlighet att öka din kunskap om våld och dess mekanismer vilket underlättar arbetet med att bearbeta det du blivit utsatt för. Genom att samtidigt öka din medvetenhet om
dig själv, dina egna reaktioner och de konsekvenser våldet har fått, går det att nå en ökad självmedkänsla och bli fri från känslor av skuld och skam. Våra samtal kan ge dig en annan
känsla för ditt egna värde, en större självständighet och därmed möjlighet att göra nya, sunda livsval.

Vi inleder alltid med att undersöka vad dina önskemål och behov är för att säkerställa att vi kan ge dig det stöd du behöver. 

Vi arbetar med utgångspunkt i våra egna samtalsmetoder för såväl individuella samtal som för samtalsgrupper. Vi pratar om våldet, vilka konsekvenser du kan uppleva och på vilket sätt du kan skapa dig en mer stabil plattform att gå vidare från. Enskilda samtal rekommenderas dig som tidigare inte pratat med någon om vad du varit med om.

Om du inte har ekonomisk möjlighet att prioritera samtal, ring oss så hittar vi en lösning tillsammans.

”Jag har fått mer förståelse för vad jag egentligen varit med om och kunskap om vad våld är. Idag kan jag hantera känslorna när jag ser tillbaks på det som hände.”

– Utvärdering av tidigare samtalskontakt

Telefon & öppettider

Du når oss mån-fre mellan 8.30-16. Samtalsmottagningen är stängd röda dagar samt högtider som Julafton, Nyårsafton och Midsommarafton.

Telefon: 08-644 09 20

Intresseanmälan – Samtalsstöd

Vill du hellre att vi kontaktar dig går det bra att fylla i kontaktformuläret nedan.

Är det okej att skicka sms?(Obligatoriskt)
Är det okej att vi lämnar röstmeddelande när vi ringer?(Obligatoriskt)