Julklapp till barnen

Att vara borta från sitt hem, sin andra förälder, vänner, leksaker, julpynt och allt annat man är van vid kan kännas svårt och tomt. Vi försöker ge alla barnen så fina minnen som möjligt från tiden hos oss och där högtider som jul kanske är en av de största just för barn. Vi brukar fira lilla julafton då tomten kommer, vi äter god mat, dansar runt granen och så delas såklart julklappar ut. 

Vill du skänka en julklapp till ett eller flera barn i vårt skyddade boende? 

Du kan antingen skicka leksaker som de är så slår vi in, eller så går det bra att skicka redan inslagna paket. Skriv i så fall gärna en (avtagbar) lapp med vad som ligger i paketet och vilken ålder leksaken är lämpad för. Du kan också skicka presentkort så köper vi julklappar för dom. Kontakta oss om du har frågor!

Vi tar ej emot begagnade leksaker, leksaker i form av vapen eller andra leksaker som uppmanar till våldsam lek.

Presentkort till vuxen

Att tillgodose allas behov på jul känner de flesta vuxna till som stressande. De vuxna som är bor hos oss har en extra stor utmaning just den här julen. De ska försöka skapa en fin tid för sina barn, hantera deras längtan och sorg samtidigt som de själva också är i kris.

Skänk ett presentkort från exempelvis H&M eller Lindex så gör vi små goodiebags till de vuxna. Kontakta oss om du har frågor!


 

Vill du skänka julklappar till de som bor hos oss?