SAMARBETSPARTNERS

Är du intresserad av bli vår samarbetspartner?
Kontakta oss på: info@allakvinnorshus.org

 

WORLD MARKET STHLM

World Market Sthlm säljer bland annat tröjor och väskor med budskapet
"I am your sister" för att belysa systerskapet och vikten av att stödja och
stå upp för varandra. 10% av vinsten för dessa produkter skänker World Market Sthlm till Alla Kvinnors Hus arbete för våldsutsatta.

Här kan du köpa dina I am your sister-produkter>>
www.worldmarketsthlm.com

Feministsmeden

Guldsmeden Nathalies feministiska smycken har ett alldeles eget uttryck.
Bakom varje smycke finns en omsorgsfull formgivning och ett gediget hantverk. Genom Nathalies stilrena och uttrycksfulla design har hon som Feministsmeden skapat ett unikt uttryck och att bära hennes smycken är ett ställningstagande för jämlikhet och feminism.

Nathalie har designat smycket som vi ger som gåva till de som bott i vårt skyddade boende när de flyttar. Tanken är att smycket skall påminna dom om deras resa mot ett liv fritt från våld och fylla på med styrka och trygghet när det behövs.

KRISTALLRUMMET
Kristallrummet är ett butik- och grossistföretag med produkter för skönhet, hälsa och nyskapande. Kristallrummets främsta produkter är ädelstenar och smycken. Kristallrummet arbetar enligt värdegrunden "fira livet". Kristallrummet har länge varit samarbetspartner  genom att skänka en del av sin försäljning till Alla Kvinnors Hus.

När du köper ett hänge från serien Skyddsänglar går 50 kronor oavkortat till Alla Kvinnors Hus.
www.kristallrummet.se

ZONTA CLUB OF STOCKHOLM
SÖDRA STOCKHOLM
Zonta International arbetar för att främja kvinnors ställning över hela världen genom ett internationellt kamratskap och kvinnor som delar ett gemensamt engagemang för att främja och skydda kvinnors rättigheter. Zonta International har flera klubbar runt om i landet.

Zonta Club of Stockholm Södra-Stockholm har under många år lämnat bidrag till Alla Kvinnors Hus som samlats in vid den årliga julmarknaden på Galleri Hera på Hornsgatspuckeln. Därtill har Zonta samlat in bidrag till Alla Kvinnors Hus genom loppis- och vykortsförsäljning.