VI HJÄLPER DIG!
                                     
                                08-644 09 20

Vi vänder oss till kvinnor, män, ickebinära och barn som är i behov av att rådfråga kring sin situation.  

Vår telefon är öppen för dig som behöver råd och stöd gällande våld i nära relation. Vi tar även emot samtal från dig som blivit utsatt för sexuellt våld där våldsutövaren inte nödvändigtvis är en person du har en nära relation till. 

Du kan ringa oss om du är eller har varit utsatt för våld, kontroll och kränkningar. Du kan också ringa om du misstänker att någon i din närhet blir utsatt.

Även du som märker att du utsätter din partner för kontroll eller andra gränsöverskridande handlingar är välkommen att kontakta oss.


Är läget akut? Ring 112!


KONTAKTA OSS FÖR STÖD & RÅD

Telefon: 08-644 09 20

mån-fre, kl 8.30 - 16.00VAD HÄNDER NÄR JAG RINGER?

Vi tar emot samtal för stöd och rådgivning direkt på telefon i mån av tid. Om ingen av våra kuratorer är tillgänglig ber vi att få ringa upp dig inom kort.

Är du intresserad av samtalsstöd hos oss tar vi en intresseanmälan och du kommer sedan att bli kontaktad för tidsbokning.


KONTAKTFORMULÄR

Du kan även fylla i vårt kontaktformulär nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan. Du kan själv välja om du vill bli kontaktad per telefon eller e-post.

Fyll i dina uppgifter

Kvinnofridslinjen - en nationell stödtelefon

Är du i behov av stöd utanför kontorstid så finns Kvinnofridslinjen öppen dygnet runt. Dit kan du ringa helt anonymt och få stöd på telefon.