SAMTALSGRUPPER

Genom att delta i en samtalsgrupp får du verktyg att bearbeta dina erfarenheter av våld i nära relation tillsammans med andra som befunnit sig i liknande situationer. Vi inleder alltid kontakten på mottagningen med ett första orienterande samtal för att säkerställa att vi kan möta dina behov. Det inledande samtalet är kostnadsfritt.

Samtalsgrupperna pågår under tolv tillfällen och vi arbetar med utgångspunkt i vår manualbaserade samtalsmetod. Att delta i samtalsgrupp kostar 1500kr och då ingår även ett arbetsmaterial. Vi tar fortlöpande emot intresseanmälningar.

Om du inte har ekonomisk möjlighet att prioritera samtal, ring oss så hittar vi en lösning tillsammans.


Intresseanmälan

Är du intresserad av att gå en av våra samtalsgrupper? Förutom att ringa oss går det även bra att fylla i vårt kontaktformulär så återkommer vi till dig så snart vi kan. Du kan själv välja om du vill bli kontaktad per telefon eller e-post.

VÅLD I NÄRA RELATION

För dig som lever eller har levt i en relation med fysiskt, psykiskt, sexuellt, ekonomiskt och/eller materiellt våld. 

VÅLD I NÄRA RELATION 55+

För dig som lever eller har levt i en relation med psykiskt, fysiskt, sexuellt, ekonomiskt och/eller materiellt våld och som har uppnått en ålder av 55 år eller äldre.

VÅLD I NÄRA RELATION HBTQi

För dig som är hbtq+ och lever eller har levt i en relation med fysiskt, psykiskt, sexuellt, ekonomiskt och/eller materiellt våld.

SEXUELLT UTSATTA

För dig som blivit utsatt för sexuellt våld såsom våldtäkt, sexuellt ofredande etc. Du kan ha blivit utsatt av en främling eller någon du känner, vid ett eller upprepade tillfällen.

ENSKILDA SAMTAL & GRUPP FÖR NÄRSTÅENDE

För dig som är anhörig, vän, släkting eller kollega till en person som utsätts för våld
i nära relation. Läs mer>>


SAMTALSGRUPPER VT 2023VÅLD I NÄRA RELATION


Datum:
 Tisdagar med start 7 februari kl 10-11.30 

VÅLD I NÄRA RELATION


Datum: 
Tisdagar med start 7 februari kl 17-18.30

VÅLD I NÄRA RELATION


Datum:
 Onsdagar med start 8 februari kl 17-18.30

 
 

ÄR DU INTRESSERAD AV NÅGON AV VÅRA SAMTALSGRUPPER?


KONTAKTA OSS FÖR INTRESSEANMÄLAN
 

Telefon: 08-644 09 20
mån-fre kl 8.30-16.00

Du kan även fylla i vårt kontaktformulär så återkommer vi till dig så snart vi kan. Du kan själv välja om du vill bli kontaktad per telefon eller e-post.